We zijn een vereniging van leden die gezamenlijk of individueel kennis en ervaring opdoen in het optimale gebruik van video-montagepakketten, en die expertise met elkaar delen.

De middelen die ons daarvoor ter beschikking staan zijn deze website, met als directe activiteitencentra de Werkgroepen (voor elk montagepakket een) en de door hen georganiseerde bijeenkomsten, ook regionaal, en het FORUM. Daarnaast zijn er de landelijke bijeenkomsten. Deze landelijke bijeenkomsten worden twee keer per jaar georganiseerd in De Bilt. Deze bijeenkomsten zijn in principe alleen toegankelijk voor leden, maar geïnteresseerde niet-leden kunnen het bestuur benaderen via het contactformulier.

Deze website is in eerste plaats bedoeld als informatie- en communicatiemiddel. Tevens fungeert de site als contactorgaan waarin alle verenigingsnieuwtjes en wetenswaardigheden worden vermeld. Leden hebben volledige toegang tot alle pagina's. Niet-leden hebben alleen toegang tot algemene informatie, en hebben dus geen inzage in gedetailleerde technische oplossingen, video tutorials, het afgeschermde deel van het forum, en andere gegevens die vanuit de vereniging worden aangedragen.

Lid worden?

15 per jaar

 

Kijk ook eens bij:

           nova

     Nova videofilmers

 

 

    Ons privacybeleid

Lees onze nieuwsbrieven

Blijf bij! Het is gratis .
Geef uw naam en E-mailadres op en u
blijft op de hoogte van het wel en wee van
de vereniging. Door uw naam en E-mailadres
op te geven verklaart u akkoord te gaan met
het opnemen van uw naam en E-mailadres
in onze database voor de nieuwsbrieven.