Aanmeldformulier lidmaatschap

De voordelen van het lidmaatschap van de vereniging Videobewerkers.nl zijn onder andere:
Directe toegang tot alle actuele informatie over de nieuwste ontwikkelingen betreffende programma's van Edius, Pinnacle Studio, DaVinci Resolve, Magix en Adobe

  • Toegang tot bijeenkomsten van de vereniging Videobewerkers.nl
  • Toegang tot alle informatie van het forum op deze website
  • Toegang tot de supportpagina's met de laatste informatie over installatie- en toepassingsmogelijkheden van alle video-software van Edius, Pinnacle Studio, DaVinci Resolve, Magix en Adobe.

Bij toetreding tot de vereniging betaalt u als nieuw lid, ongeacht de datum van toetreding het door de AV vastgestelde inschrijfgeld van € 5,-- plus het volledige jaarbedrag van € 15,-- aan contributie.

Bij toetreding in het 4e kwartaal van het jaar, geldt de contributie voor dat kwartaal en voor het aansluitende boekjaar.

Nadat de penningmeester de betaling van het inschrijfgeld en de contributie heeft ontvangen, zal de penningmeester de webmaster inlichten, waarna de webmaster u als nieuw lid de informatie verstrekt om toegang tot de website te verkrijgen.

Door uw aanmelding als lid gaat u akkoord met onze statuten. Wilt u deze doornemen klik dan hier. (het PDF bestand wordt naar uw apparaat gedownload)

Door uw aanmelding als lid verklaart u tevens dat u ouder dan 16 jaar bent en akkoord gaat met het verwerken van uw gegevens in ons ledenbestand. Ons privacy beleid m.b.t. deze gegevens kunt u lezen onder menu Algemeen > Privacybeleid.

Velden, gemarkeerd met een * zijn verplicht.

 

Lid worden?

15 per jaar

 

Kijk ook eens bij:

           nova

     Nova videofilmers

 

 

    Ons privacybeleid

Lees onze nieuwsbrieven

Blijf bij! Het is gratis .
Geef uw naam en E-mailadres op en u
blijft op de hoogte van het wel en wee van
de vereniging. Door uw naam en E-mailadres
op te geven verklaart u akkoord te gaan met
het opnemen van uw naam en E-mailadres
in onze database voor de nieuwsbrieven.